Yerel seçimlerde en büyük tartışma konularından biri olan ve seçim projeleri arasına her zaman giren pazarın çatısının inşaatına 23 Mart Pazartesi günü başlanacak.Yalova Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ve ihalede 90 günde tamamlanması şartının konulduğu pazaryeri çatısının değişimi ve düzenlemeleri çalışmaları sırasında esnafın mağdur olmaması ve taşeron firmanın verimli çalışması adına Yalova Belediyesi Meclis Salonu’nda tarafların katılımıyla toplantı yapıldı.

HİZMET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tanverdi, Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu, yüklenici firma yetkilisi Burhan Çingay ve pazarcı esnafın katıldığı toplantıda yapılacak çalışmalar ve bu sürecin en kısa sürede tamamlanmasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın verdiği talimatla pazaryerinin çatısının en kısa sürede tamamlanacağını ve uzun yıllar mağdur olan pazarcı esnafın mağduriyetinin sona ereceğini belirten HİZMET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tanverdi çalışma süreciyle ilgili bilgiler verdi.

Teknik konularla ilgili açıklamalar yapan müteahhit Burhan Çingay ise pazarcı esnaftan inşaat verimli geçmesi adına manevi destek istedi. , Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a, HİZMET A.Ş. HİZMET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tanverdi’ye ve taşeron firmaya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim