Çınarcık Kaymakamı Başkanı Abdullah Çiftçi Köydes Projesi kapsamında yapımı tamamlanan beton yol, menfez ve kanalı çalışmalarını yerinde inceledi.
Çınarcık Kaymakamı Başkanı Abdullah Çiftçi ilçede Köydes Projesi kapsamında yapımı tamamlanan çalışmaları inceledi. İlçedeki kurum müdürlerinin de eşlik ettiği incelemede, çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakam Çiftçi, Köydes kapsamında ki yatırımların 2017 yılında da hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi. Ziyaret edilen köylerde yapılan çalışmalarla ilgili olarak muhtarlardan da bilgiler alan Çiftçi, yatırımların köylerin öncelik sıralamaları belirlenerek yapıldığını bunun da köylerdeki yaşam kalitesinin artmasına olanak sağladığını vurguladı.
Köyleri gezen Çınarcık Kaymakamı Başkanı Abdullah Çiftçi vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Kaymakam çiftçiye köylerde yapılan çalışmalar ve kazandırılan yatırımlardan dolayı teşekkür eden vatandaşlar, "Köylerimizde neredeyse eksik kalmadı desek yalan olmayacak. Devletimiz her talebimizi en kısa sürede sağlıyor. Bir çok önemli yatırım yapılıyor ve bu da yaşam kalitemizi yükseltiyor. Devletimiz nezdinde Kaymakamlığımıza, İl Özel İdaresi'ne ve Yalova Valiliğine teşekkür ederiz" diye konuştular. 

Editör: TE Bilişim