Kaytazdere Beldesinde yol yapım çalışmaları hız kesmiyor. Beldede son olarak 1.5 kilometre sıcak asfalt yapımı gerçekleştirildi. 
Kaytazdere Belediyesi beldede ki yolların daha modern bir hale getirilmesi amacıyla durmaksızın çalışıyor. Bu kapsamda kısa bir süre önce ihale edilen çalışma ile 1,5 km. uzunluğundaki Tuzla caddesi, Karadeniz Caddesi, Morgil Sokak, Rauf Denktaş Caddesi ile Yeni Akın caddesi arası yanyolun sıcak asfalt kaplama çalışması tamamlanmıştır. Diğer bölgelerimizden Palmiye sokak, Ardıç sokak, Başak sokak,Hekimoğlu caddesi, Salkım sokak, Mimar Sinan Caddesi,Kılıç sokak,Kuşkonmaz sokakta parke yol çalışması yapıldı. 
Çalışmalar kapsamında Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal açıklamada bulunarak; "Beldemizde bulunan ana ve ara yolların, asfalt veya parke taşı ile kaplanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhalesi yapılan 1,5 km. sıcak asfalt yol kaplama çalışmamız tamamlanmıştır. Kilit parke yol çalışmalarının ise 12.165 m2 lik kısmının ihalesi yapılmış ve ihaleyi alan firma yol yapım çalışmalarına başlamıştır. Kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. İmkanlarımız ölçüsünde yollarımızı asfalt veya parke taşı ile kaplayarak yapılmamış yol bırakmamayı hedefliyoruz.’ dedi.
Editör: TE Bilişim