Yalova ve Yalovalının ihtiyaç, talep ve şikayetlerini dinleyen ve yapılan çalışmalardaki öncelik sıralamasını buna göre belirleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, büyüyen ve gelişen kentin sorunlarını çözmeye devam ediyor. Kazım Patıl Caddesinden gelen şikayetleri yerinde değerlendiren Başkan Vefa Salman, asfaltlama çalışmalarının başlatılması için talimat verdi.
Yıllardır atıl vaziyette olan ve herhangi bir düzenleme yapılmayan Kazım Patıl Caddesi üzerindeki yollarda Yalova Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından incelemeler yapıldı. Planlaması tamamlanan yol için asfaltlama çalışmalarına da başlandı. 1,5 Km uzunluğunda ve toplam 13 bin metrekare alan için 6240 ton asfalt dökülecek. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından da 6500 metrekare tretuvar çalışması yapılacak. Halkın sorun yaşamaması adına çalışmalar bölüm bölüm yapılacak ve 2 ay içerisinde tüm çalışmalar tamamlanmış olacak.
Kentin genelinde hizmet almamış mahalle, cadde ve sokak kalmayacak diyen Başkan Salman, “Kentimizin ve kentlimizin sorunlarını her zaman kendi sorunumuz olarak görüp, çalışmalarımızı buna göre düzenledik. Her Salı ve her Perşembe düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz şeffaf oda uygulamamızda gelen talep ve şikayetleri yerinde görüp, değerlendirerek sorunların çözülmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllardır atıl vaziyette olan ve herhangi bir çalışma yapılmayan Kazım Patil Caddesi üzerindeki yolları görevli arkadaşlarımız kontrol ederek yapılacak çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdi. Bu kapsamda en kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfaltlama çalışmalarının ardından tretuvar çalışmaları da yaparak bu caddeyi de kent estetiğine uygun hale getireceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim