Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın davetlisi olarak geldiği Yalova'ya hayran kaldı. Kesimoğlu, "Yalova ülkenin en güzel yerlerinden birisi" dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın davetlisi olarak Yalova'ya gelen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, başkan Salman'la birlikte şehri gezdi. İlin imaj noktalarını gezen Kesimoğlu kelimenin tam anlamıyla Yalova'ya hayran kaldı. Başkan Salman'ın, "Yer yüzünde bir cennet varsa orası Yalova'dır" sözüne cevap veren Kesimoğlu, "Başkan Salman'a katılmamak mümkün değil. Yalova hızla gelişen bir il. Ancak bir çok ilin aksine gelişimi ilin güzelliklerini yok etmemiş. Yalova Marmara'nın değil ülkenin en güzel illerinden birisi. Bu anlamda Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı da kutluyorum. İli ziyaret için gelen vatandaşların gezip görebileceği bir çok imaj noktası oluşturulmuş. Bir kent açısından bunlar çok önemlidir" dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Biz Yalova'ya aşığız. Burada yaşıyorum, burada öleceğim. O nedenle Yalova'nın gelişimini çok önemsiyorum. Tabi ki sisin de dediğini gibi gelişimin ilin sahip olduğu güzelliklere zarar vermemesine de azami özen gösteriyoruz. Bu ilde belediye başkanlığı yapmaktan ve buraya hizmet etmekten çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Her zaman dediğim gibi yer yüzünde bir cennet varsa orası Yalova'dır ve ben bir kere daha dünyaya gelecek olsam yine burada dünyaya gelmek isterim" diye konuştu.
Şehri birlikte gezen Kesimoğlu ve Salman ilde yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde de bulundular. Öte yandan vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Kesimoğlu ve Salman keyifli bir şehir turu gerçekleştirmiş oldular.

 

 

Editör: TE Bilişim