Ak Parti Altınova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Kimse birlik ve beraberliğimizi bozamayacak" dedi. 
Ak Parti Altınova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeği Altınova Kaymakamlığı bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftar yemeğine Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti 24. Dönem Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, partinin il ve ilçe yöneticileri de katıldı. İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ülkenin birlik ve bütünlüğüne kast etmek isteyen güçler olduğunu da hatırlatan Öztabak bunda kimsenin Muvaffak olamayacağını dile getirdi. Parti teşkilatı olarak büyük bir aile olduklarına da değinen Öztabak konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı, "Biz il ve ilçe teşkilatı olarak bir aileyiz. Kardeşliğin, birliğin, beraberliğin simgesi olan Ramazan Ayı’nda bizler de kardeşlerimizle hep beraber iftar yapıyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz hep devam edecek Allah bozmasın" 
Ezanın okunması ile birlikte hep birlikte oruçlarını açan Ak Partililer, yemeğin ardından çaylarını içerek uzun uzun sohbet ettiler. 
Editör: TE Bilişim