Düzenlenen organizasyona AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İl yöneticileri, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Merkez İlçe yöneticileri, Çınarcık İlçe Başkanı Muharrem Soyer, Çınarcık İlçe yöneticileri, İl Genel Meclis Üyesi Murat Kaya ve Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 

AKP Merkez İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde geçtiğimiz günlerde İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Anadolu Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda yaşayan çocuklarla birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından hep birlikte Çınarcık ilçe ziyareti yapıldı. Burada çocuklarla birlikte oyun parkında bir süre beraberce eğlendikten sonra Çınarcık sahilinde gezinti yapıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar hallerinden çok memnun gözüküyorlardı.   

Ziyaret sırasında duygu ve düşüncelerini ifade eden AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan, "Bizden sonraki nesiller olan bu çocuklarımıza sahip çıkmamız, şefkat göstermemiz gerekir. Dünyamızın güzelleşmesi ve yarınlarımıza güvenle bakabilmemiz için mum gibi her şekli alabilen küçüklerimizin iyi yetişmelerine olanak sağlamalıyız. Hele de kimsesizler yurdundaki çocuklarımıza bu konuda daha çok önem vermeliyiz. Bu yüzden toplumdan her insanın, yetiştirme yurdunda bulunan çocuklarımıza yanında olması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Çocuklarla keyifli bir gün geçirdiğini söyleyen AKP Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan yuvadaki çocukların gözlerinin ışıl ışıl parladığını belirtti. Aslan, gününü çocuklarla beraber geçirdiği için mutlu olduğunu, çocuklarımızın sosyal hayatta yer edinerek, geleceğe yönelik umutlarının, heyecanlarının armasını sağlamak toplumun her bir bireyinin görevi olduğunu vurgulayarak bu göreve öncülük etmek siyasilerin en önemli görevlerinden biri olduğunu belirterek bu organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim