Yalova'nın Altınova İlçesinde boşandığı eşi D.C  ile barışamamasından sorumlu tuttuğu kızı F.B (28)'yi sorumlu tutan baba Temel Baysal (58) yanındaki av tüfekle kızını vurduktan sonra kendini de kafasından vurarak intihar etti. Adam olay yerinde can verirken kızı F.B ise ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı. 
Edinilen bilgiye göre; 1 yıl önce ayrıldığı eşi D.C ile bir süredir barışmak için uğraşan Temel Baysal eşinin barışmayı reddetmesinden kızı F.B'yi sorumlu tutuyordu. Kızını konuşmak için Altınova İlçesi Hürriyet Mahallesi 42. sokağın başına çağıran Temel Baysal kızıyla tartışmaya başladı. Bunun üzerine yanında getirdiği av tüfeğini kızına doğrultan gözü dönmüş baba defalarca ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların vücudunun değişik bölgelerine isabet ettiği F.B kanlar içerisinde yere yığıldı.  Temel Baysal ardından tüfeği boğazına dayayarak kafasına 1 el ateş etti.  Kanlar içerisinde yere yığılan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine çağırılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne götürülen talihsiz kızın vücuduna onlarca saçma isabet ettiği, ameliyata alınan F.B'nin ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 
Olay sonrasında hastaneye gelen anne D.C ve kardeşi Y.B ise oldukça üzgün göründüler. Kızını vurduktan sonra intihar eden Temel Baysal'ın cesedi ise yapılan otopsi sonrasında Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 
Editör: TE Bilişim