Yeni görevlerinde il müftüsüne başarılar dileyen Korkmaz mübarek Ramazan ayının Yalova’mıza, ülkemize ve İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Daha sonrada İl Başkanı Celal Korkmaz Ramazan ayı dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz, İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz, İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı. Korkmaz; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan bu mübarek aya kavuşmanın bahtiyarlığı içindeyiz. Ramazan, yardımlaşmanın, paylaşmanın, bizi biz yapan ortak değerlerde buluşmanın adıdır. Bu manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz” dedi. Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Korkmaz şu değerlendirmeyi yaptı: “Yeni ve adil bir dünya ise kardeşlik içerisinde olan bir milletten geçer. İşte bu birlikteliği sağlamak için Ramazan büyük bir fırsattır. Bizler mazlum ve mağdur coğrafyalarda yaşanan sıkıntıları birebir içinde hisseden ve bu sıkıntıların bir an evvel çözümü için gayret eden necip bir milletiz.

İslam alemi tarihin en önemli süreçlerinden birini yaşamaktadır. İslam ülkeleri acımasız işgallerin hedefi halindedir. Emperyalist güçler, son dönemde yaşanan İslami uyanışın önünü kesmek, İslam ülkeleri arasında yeni ihtilaflar oluşturmak için karanlık ve sinsi planlarını uygulamaya çalışmaktadır. Bu sinsi planlara karşı uyanık olmak ve daha fazla kenetlenmek zorundayız. Dilerim; bu mübarek ayda yapacağımız ibadet ve çalışmaların, bir an evvel İslam birliğinin kurulmasına vesile olsun. Cenab-ı Hak'tan bizlere; gücün değil hakkın hakim olduğu yeni bir dünyanın kurulması için şuurlanma ve çalışma gücü versin. Bu temenni ile aziz milletimizin mübarek Ramazan ayını  bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, İslam aleminin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.”

 

Editör: TE Bilişim