Köylerin asfaltlanması için  7 milyon 250 bin Lira  ödenek
Yalova İl Özel İdare Genel Sekreteri Selim Karahan, Yalova’nın köylerindeki sıcak asfalt hamlesinde 2015 yılı için 7 milyon 250 bin Lira ödenek ayrıldığını ifade etti.
Yalova’nın en doğusundan en batısına kadar uzanan geniş bir yelpazede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Karahan, 2015 yılı programı kapsamında 54 bin 450 metre köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.
2015 yılı sıcak asfalt programının kapsamı hakkında da bilgilendirmede bulunan Genel Sekreter Karahan, çalışmaların ise büyük bir bölümünün tamamlandığını söyledi. Çalışma kapsamında sıcak asfalt kaplaması yapılacak köy yolları ise şöyle: Altınova Soğuksu-Sermayecik yolu, Tavşanlı –İlyasköy girişi, Çiftlikköy Kılıç-Kabaklı, Çiftlikköy ilçe sınırı –Gacık, Merkez Kazımiye-Elmalık, Hacımehmet Köyiçi, Kadıköy-Kurtköy, Termal Akköy-Samanlı Yalova bağlantısı, Termal Akköy yolu, Çınarcık-Çalıca yolu, Armutlu-Mecidiye Yolu, Fıstıklı Köy yolu, Fıstıklı Çıkışı-Gemlik yolu, Fıstıklı Sahil Mahallesi yolu, Çınarcık –Ortaburun yolları.

Editör: TE Bilişim