Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz ve beraberindekileri makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oral, "Bugün burada meslektaşlarımı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Altınova Belediye Başkanı olmamın yanısıra bir doktor olmam nedeniyle ilde sağlık adına yapılan her yatırım ve her çalışmayı da yakından takip ediyorum. İlçemizde de 2016 yılı sonunda hizmete girecek olan 10 yatak kapasiteli bir Devlet Hastanesi yapılıyor. Bu hastanenin de ilçemiz açısından ne denli önemli olduğunun altını bir kez daha çizmek istiyorum" dedi. 
Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz da ildeki hastanelerin çalışmaları hakkında Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'a bilgi aktararak, "Altınova ilçemiz köprü ve otoyol projesi ile nüfusu hızla aratacak olan bir yerleşim birimi. Dolayısıyla burada ki sağlık hizmetlerine olan ihtiyaç da artacak. İlçede inşası süren hastanenin bir an önce devreye girmesini bizde bekliyoruz. Ayrıca bir doktor olarak sağlık yatırımlarına verdiği destek ve gösterdiği ilgiden dolayı da Altınova Belediye Başkanımız Metin Oral'ı kutluyorum" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim