Gece, Yalova Belediyesi tarafından organize edilen konserde Funda Arar Yalovalılar ile buluşacak. Saat 21.30’da Cumhuriyet Meydan’ında gerçekleşecek konserde kurtuluş kutlama coşkusu doruğa çıkacak. Konser öncesi başarı elde etmiş sporculara ve öğrencilere Yalova Belediyesi tarafından hediye takdim edilecek.

"Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 91. Yılını kutlayacağız"

Kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünü coşku içerisinde kentimize yakışır şekilde kutlayacağız diyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bizlerin bugün burada birlik, beraberlik içerisinde bağımsız bir şekilde yaşamamızı sağlayan atalarımızı bir kez daha rahmet ve minnetler anıyoruz. Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakılmasıyla başlayan bağımsızlık mücadelesi kentimizde 19 Temmuz 1921’de sona ermiş, tüm yurtta olduğu gibi barış ve huzur Yalovamız’da da sağlanmıştır. 91 yıl önce kahramanca savaşarak bizlere bugünleri armağan eden büyüklerimizi asla unutmadık, unutmayacağız. Böyle bir ecdadın torunları olduğumuz için Türk Milleti olarak ne kadar gurur duysak azdır. Bu sebeple Kurtuluş Savaşı meşalesini yakan Büyük Önder Atatürk olmak üzere, kentimizin düşman işgalinden kurtulması için mücadele etmiş tüm atalarımızı rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, ruhları şad olsun diyorum.”

 

Editör: TE Bilişim