Huzur Sokak üzerinde 3. şubesini açan Karabiber lezzetin yeni adı oldu. Özellikle işletmeye özel, "Çayeli Fasulyesi" unutulmaz bir damak tadı vaat ediyor.
İşletmeciliğini Burak Kurtoğlu'nun yaptığı Karabiber Huzur Sokak'ta hizmete girdi. Güleryüzlü personeli onlarca yemek çeşidi ile müşterileri ile buluşan işletme daha ilk günden vatandaşların akınına uğradı. Lezzet, hizmet ve hijyende iddialı olduklarını dile getiren işletmeci Burak Kurtoğlu, "Bu Karabiber olarak bizim 3. şubemiz. Her şubemizde olduğu gibi yeni şubemizde de her damak tercihine hitap eden, ekonomik yemeklerle müşterilerimize hizmet vereceğiz. Güleryüzlü ve eğitimli personelimiz müşterilerimizin işletmemizden memnun ayrılması için ellerinden gelen hizmetin en iyisini sunacaklar. İşletmemizde en iddialı olduğumuz ve sadece bizim şubelerimizde bulabileceğinizi Çayeli Fasülyesi'ni de müşterilerimize tavsiye ediyoruz. Çayeli Fasülyesini yedikten sonra, gerçekten Kurufasülye  yediğinizi hissedeceksiniz" dedi.
Müşteriler de hizmetten ve yemeklerden son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. İşletme kısa sürede Yalovalıların yemek için tek tercihi olmaya aday. 

Editör: TE Bilişim