Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın başkanlığında yapılan 2020 Mart Meclis toplantısında gündem maddeleri ele alındı. Toplantıda şehitlerimiz için dua edilirken, birlik beraberlik mesajı verildi.

EKSİKSİZ TOPLANDI

Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın başkanlığında yapılan Mart 2020 meclis toplantısında gündem maddeleri ele alındı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın başkanlığında yapılan meclis toplantısı eksiksiz gerçekleştirildi.

Meclis Üyeleri; Fevzi Arıcı, Bilal Ok, Birol Bayram, Ali Saruhan, Hasan Karabacak, Şaban Cineviz, Erol Aydın, Hüseyin Ekin ve İlknur Bayraktar gündem maddeleri üzerinde çalışırken, meclise gelen konular görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

“SİYASİ PARTİ GÖZETMEKSİZİN”

Meclis toplantısında konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize biran önce Allah sağlık versin, şifa versin. Vatanımızda, milletimize inşallah bir daha bu acılar yaşanmasın diliyoruz. Siyasi parti gözetmeksizin bütün partiler mecliste bir araya gelerek bir deklarasyon yayınladı. HDP hariç, onları da Allah ıslah eylesin diyoruz, başka bir şey söyleyemiyoruz.

“BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE”

Tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Böyle bir durumda birlik beraberlik gösterdikleri için. Siyasi görüşlerimiz ayrı olabilir, mücadelemiz farklı olabilir ama vatan, tek bayrak tek. Bununla ilgili mücadelede tek olmamız lazım. Bu konuda da mecliste bu birlikteliği gösterdi tüm partilerimiz. Tüm siyasi partilerimizin hem ilçede ki teşkilatlarımıza, hem ilde ki teşkilatlara, hem de meclisteki teşkilatlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim