Sağlık seminerlerinin ikincisi Çiftlikköy ilçe teşkilatının talebi ve Özel Yalova hastanesinin katkılarıyla Çiftlikköy ilçe teşkilatı konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayanlara verilen sağlık seminerine Patimizin bayan üyeleri, Çiftlikköy yönetim Kurulu üyeleri ve Çiftlikköylü bayanlar katıldı.

Özel Yalova Hastahanesinden Psikolog Berna Özer,Halkla ilişkiler Uzmanı Tuğba Sarıkadılar,Saha tanıtım personeli  Tülay Öztürk Katıldı.

Uzman Doktorlarımızdan Psikolog Berna Özer, Eş seçimi, Sağlıklı ve sağlıksız aile, Mutlu aile gibi aile hayatı ile ilgili önemli konularda katılımcılar bilgilendirmiştir.

Seminere Ev sahipliği Yapan Çiftlikköy İlçe başkan vekili Rıfat Elbir; yapılan bu çalışmaların katılımcılar tarafından oldukça beğenildiğini ifade ederek,önümüz- deki   günlerde  bu seminerlerin daha da genişletilerek sağlıkla ilgili tüm konularda hem teşkilatımız mensuplarını hem de Çiftlikköylüleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Partimizin Yüz kişilik konferans salonuna sığmadığımızdan, Taleplerin yoğunlaşması durumunda, bu seminerlerin devamını Çiftlikköy Belediyesi nikah salonunda yapacağız.

Bu seminerin gerçekleşmesinde katkısı olan; Başta İl Başkanlığımız ve Özel Yalova Hastanesi personeline teşekkür ederiz. dedi 

Editör: TE Bilişim