MHP Yalova İl Teşkilatı Yalova Belediye Başkanı aday adayı ve İl Genel Meclisi Aday adaylarını düzenlenen törenle halka tanıttı. Tanıtım töreninde söz alan MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular iddialı konuşarak Yalova Belediyesi'ni alacaklarını söyledi. Topçular, "AKP Yalova'da ki tüm belediyeleri alıp Yalova'yı Ak Yalova yapacaklarmış. 30 Mart akşamı buradan bağıracağız Yalova ak mı, kara mı. Yalova'ya mührümüzü vurmak için çok çalışacak ve bunu başaracağız. Türkiye genelinde de Yalova'da da MHP büyük bir yükseliş gösterecek. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız ve başta Yalova belediyesi olmak üzere tüm belediyelerin gönderine üç hilalli bayrağı çekeceğiz" diye konuştu.
Ardından söz alan MHP Yalova Belediye Başkan aday adayı Adanan Kırtay ise aday oluş sebebinin Yalova'yı modern haramilerin elinden kurtarmak olduğunu söyledi. Kırtay açıklamasında, "Önümüzde yapılacak olan yerel ve genel seçimlere yönelik başlayacağımız  seçim maratonunun , MHP‘nin iktidara olan yürüyüşüne , güç katmak  ve mücadelemizi daimi kılmak için bugünden itibaren  çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.

Türk siyasetinin tarihine baktığımızda, her türlü askeri müdahale  ve uyarılara rağmen  günümüze kadar sadece belirli partiler mevcudiyetlerini koruyarak günümüze kadar  gelmişlerdir.  Bunlardan biri de CKMP’den bu yana varlığını devam ettiren , bizim partimiz olan MHP'dir. Bu partilerin ortak özellikleri hepsi birer fikir, misyon  ve vizyon partileri oluşudur. 80’den bu yana olan süreçte ise iki yeni parti siyasi arenada yer almıştır. Biri ANAP, diğeri ise AKP’dir. Bunlar görev partileridir. Görevlerini de dış güçlerden alarak yapmaktadırlar ve yapmışlardır.  Bu ikisinin tek özelliği vardır;  İkisi de görevleri sonunda yok olmaktadırlar. ANAP bu yok oluşa bir örnektir. Diğeri olan AKP’nin de  sonu yaklaşmıştır. Çünkü az evvelde dediğim gibi misyonları üzerine kurulmamışlardır.

 Vatan ve millet sloganına din kavramını da ekleyerek görev yapan AKP yönetiminde ülkemizin geldiği nokta ortadadır:

1-Açılım adı altında ülkemizin bölünmesine doğru hızla ilerleyen PKK politikası , ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmekle kalmamış olup, sonuca doğru hızla ilerlemektedir.

2- Ulu Atatürk’ün ünlü sözünü “Yurtta Sulh ; Cihanda Sulh” ifadesini hepimiz biliriz. Oysa mevcut iktidarımız sayesinde , ne ülkemizde ne de komşularımızla olan problemlerimiz  hepimizce malumdur.

Netice olarak ; Ankara iktidarının bu uygulaması 81 vilayetimizde de ayrılıklara sebebiyet vermektedir. Kendilerine yakın olanlar Müslüman, kendilerine yakın olanın, Türk olduğu,  mantığına sahip olmaları , etnik ve tarikatlar bazında vatandaşlarımızı içinden çıkılmaz bir kuyuya doğru sürüklemektedir.

Uzağa gitmeye gerek yok. Yalova’mızdaki gelişmelere bakın.

Bağımsız bir belediye başkanı ; soruşturmalardan kurtulmak için AKP’ye geçmek mecburiyetinde kalıyor. Düşünün bağımsızken inanılmaz suçlamalara hedef gösterdikleri bir belediye başkanına, kendilerine geçtikten sonra  el bebek- gül bebek muamelesi yapılıyor.

 Değerli arkadaşlar ; gelinen nokta şudur: Yalova’mızın yakın tarihinde yönetiminde olan isimlerin artık mola vermeleri zamanıdır.

Ya kendileri bırakacaklar ; ya da biz onları sandığa gömmek için elimizden gelen her eforu sarf edeceğiz.

 Bakın sosyal hayatımızda rakamsal olarak 40 rakamının önemi , nedense  çok önemlidir.

Örneğin :

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Biz 40 kişiyiz , biliriz birbirimizi deriz. Hatta , güncele en uygun olanı Ali baba  ve 40 haramilerdir. Sırf menfaat uğruna birbirleri hakkında demediklerini bırakmadıktan sonra bal-börek olanlar ; inanın Çağdaş Haramilerdir !

Hepsi iktidar partisinin ve mevcut belediye başkanının sempatizanları.

Ana muhalefet partimizde bunları yapacak partilimi yok ? Yoksa aday adayı arkadaşımız ,iktidarın ; ana muhalefet partisindeki Truva  Atı mı ?

 Siyaset; hakka hizmet; halka hizmettir. Buna rağmen Siyasi anlamda Yalova’da çok çirkin menfaat ilişkilerine şahit olmaktayız. Koltuklara oturmak için, belli makam ve mevkilere gelebilmek için öyle sınırsız tavizler  veriliyor ki; parayı  ve gücü elinde bulunduran  kesimlerde bunun bedelini halkımıza fazlası ile ödetmektedirler.

İşte bu 40 Haramiler’i  Yalova’da her yerde görmekteyiz:

Siyasette, ihalede, yerel yönetimlerde, sivil toplum örgütlerinde, İnkılap Vapuru’nda, taşeronlarda, imar işlerinde, aklınıza gelen her yerde görebiliyoruz.

 2012 yılından beri  il yönetiminde başkan yardımcılığı görevini başarı ile sürdürmekteyim.

Kah siyasetçi olarak , kah iş adamı olarak, kah spor adamı olarak , hiçbir zaman zordan korkmayarak Yalova için mücadele etmekteyim.

İslam ve Allah inancı kimsenin tekelinde olmadığı için ;

Belediye yönetiminin RANT kapısı olmaması gerektiği için ;

Yalova’mızın peşkeş çekilmemesi için.

Önce Allah’ın izni ; sonra da MHP il teşkilatımın teveccühü ile 2014 Martındaki  yerel seçimlerde, MHP Yalova Belediye Başkanı aday adayı olduğumu gururla açıklıyorum" dedi.
Tanıtıma MHP'den İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi aday adayları da katıldı.

 

Editör: TE Bilişim