Kongrenin hemen ardından 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü Tuğrul Türkeş’in katılımı ile gerçekleştirilmesinin ardından MHP Genel Merkezi’nde 4 günlük Gönül Elçileri Semineri’ne katılım oldu. Yeni yönetim ile birlikte Kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Bu çerçevede Yalova Belediyesi, Ticaret Lisesi, Yalova Lisesi, Kız Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Pazarcılar Odası, Karadenizliler Derneği, Yalova Devlet Hastanesi, Cumhuriyet Baş Savcılığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Yalova Barosu, Mali Müşavirler Odası, Merkez Polis Karakolu ve Yalova Ülkü Ocakları’na ziyaretlerini gerçekleştirdi. MHP İl Başkanlığı, Yalova Ticaret Odası’nı, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’ı ve Uzmanlar Hastanesi’nden Mustafa Yılmaz’ı makamında kabul etti.

Tüm kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerini, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etmeye devam edeceklerini belirten MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, “Bizleri ziyaret edip hayırlı olsuna gelen ve bizlerin ziyaretini kabul edip bizlerle düşüncelerini paylaşan bütün kuruluşlara yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz.”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim