Özel Uzmanlar Hastanesi  Doktorlarından Op.Dr..Naile Çelik, Kadın Doğum Uzmanı    Diyetisyen  Aynur Sağol,  Halkla İlişkiler Uzmanı Tuğba Sarıkadılar  ve  saha tanıtım personellerinin katılımları ile gerçekleştirilen seminere parti üyeleri, İl İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Yalovalı bayanlar katıldı.

Seminerde kanser türleri hakkında açıklamalarda bulunan Op. Dr. Naile Çelik, 40 yaş ve üzeri bayanların iki yılda bir Memografi yaptırmaları gerektiğini belirterek, erken teşhisin hayat kurtardığını ve günümüzde artık tıbbın çok ilerlediğini anlattı. Diyetisyen Aynur Sağol ise sağlıklı beslenmenin nasıl yapılması gerektiğini ve faydalarını dile getirerek, sağlıksız beslenme ve zararları hakkında bilgiler verdi. Bayanlardaki kilo problemi ve sebeplerini anlatan Sağol, bunlardan kurtulmak için spor yapmanın insan sağlığındaki önemini vurgularken, beslenme ve alınan besinlerin miktarı bayanlardaki boy ve kilo oranının hesaplanması ve buna göre bayanların zayıf, şişman, normal, obezite olup olmadığının hesaplanması,  dengesiz beslenme sonucu olaşabilecek hastalılıklar hakkında bilgiler verdi.

MHP İl Başkanlığı’nın organize ettiği seminerlerin il geneline yayılması için çalışmalar devam edileceğini belirten MHP İl Teşkilatı üyeleri, seminerlere destek veren  Özel Yalova Hastanesi Personeli ve  katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim