Fahrettin Yıldız yönetiminin ibra edilmesinin ardından yapılan seçimde, Sefer Keskin ve yönetime getirilmesini tüm üyeler onayladı. Yeni yönetimde Sefer Keskin'in yanı sıra Erhan Baş, Hasan Özbay, Adil Er, Çetin Şahin, Cevdet Altıparmak ve Fatih Güneş yer aldı.

Yedek üyeliklere ise Ersun Kazaklı, Kenan Er, Vedat Alfat, Sezer Alan, Yaşar Yılmaz, Hakan Kat ve Hasan Buçakçı getirildi. Denetim Kurulu'nun asil üyeleri Ömer Yılmaz, Hüseyin Güzet, Eren Demir olurken, Denetim Kurulu yedek üyeleri ise Murat Elgin, Önder Uzun, Hakan Hep olarak seçildi.  

Seçim sonrası bir konuşma yapan yeni başkan Sefer Keskin, geçmiş dönemde oda için emeği geçen yöneticilere Allah'tan rahmet dilediğini, önceki yönetimlerde yer alan Zakir Avcı ve Fahrettin Yıldız'ın her zaman fikirlerine başvuracakları isimler olduğunu söyledi.

Keskin, "Şahsım ve yönetim kurulunu bu göreve layık gören oda üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacımızın olduğu bu dönemde hep beraber odamızı daha iyi yerlere taşıma gayretinde olacağız" dedi.

 

Editör: TE Bilişim