Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği yürüyüş sonunda düzenlenen miting kürsüsüne Kılıçdaroğlu ve eşi elinde ‘Yalova Karanfili’ ile geldi.  Miting öncesi karanfil CHP Genel Başkanına, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından verildi.
 15 Haziran’da Ankara Güven Park’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 450 km yürüyerek 25 gün sonunda Maltepe’de adalet yürüyüşünü sonlandırdı. Maltepe sahilinde yapılan miting alanına gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu katılımcıları elinde Yalova Karanfili ile selamladı. Miting alanı girişinde Genel Başkan ile görüşen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kendilerine Yalova Karanfili verdi. Kürsüye bu karanfil ile çıkan Kemal Kılıçdaroğlu karanfili kürsüsünün üzerine koydu. Konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı mitinge katılanlara karanfil atarak teşekkür etti.
“Yalova, Çiçek Kentidir”
“Yalova, çiçek üretiminde önemli bir yere sahip” diyen Başkan Vefa Salman; “Belediyemizin logosunda da Genel Başkanımıza verdiğimiz karanfil simgesi yer almakta. Yalova, çiçek kentidir. Ülkemizde de bu konuda önemli bir yere sahip. Miting alanına girişi öncesinde Genel Başkanımıza Yalova’dan getirdiğimiz karanfilleri takdim ettik. Değerli eşleriyle birlikte kürsüye çıktıkları andan itibaren Yalova Karanfili ile mitinge katılanları selamladılar” dedi.  

Editör: TE Bilişim