Altınova’daki mahalle ve köy muhtarları ile aileleri onuruna yemek veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, muhtarların halk ile devlet arasında bir köprü görevi gördüğünü söyledi.
Altınova İlçesindeki mahalle ve köy muhtarları ile aileleri yemekte buluştu. Yemeğe; AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Altınova İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı ve Mustafa Tunalı, Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı ve Ali Sarıhan da katıldı.
Yemekte konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, muhtarların yerel demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, “Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür. Sizler demokrasinin ilk halkasısınız. Sorunların takipçisi olup, çözüme kavuşturulması noktasında ilk mercisiniz. Biz de Altınova Belediyesi olarak, mahalle ve köylerimize elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bizim kapımız her zaman sizlere açık” diye konuştu.
Altınova’da iyi bir ekip ve uyumlu çalışmanın gerçekleştiğini dile getiren Altınova Kaymakamı Zafer Engin, “Öncelikle belediye başkanımıza bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Altınova’mızın tüm köyleri çok ciddi hizmetler aldı, önemli yatırımlar gerçekleşti. Bu çalışmalar aralıksız devam ediyor. Hepimiz hizmet için çaba harcıyoruz. Biz de her zaman muhtarlarımızla bir aradayız” dedi.
Diğer illerin köylerine göre Yalova’nın çok ileri durumda olduğunu ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, “hizmette sınır yok. Tüm köylerimiz şehirlerden farksız. Ama ihtiyaç bitmez. İhtiyaç bitti mi hayatta biter. Sizler, bizler hepimiz seçimle hizmet için görevlendirildik. Hepimizin amacı halkımıza hizmet etmek. Bunu da Yalova’da birlik beraberlik içinde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Yemekte muhtarlar adına söz alan Geyikdere Köy Muhtarı Mustafa Eryiğit, “Öncelikle belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Altınova çok şanslı bir ilçe öncelikle bunu söylemek isteriz. Bizim başarılarımızın arkasında eşlerimizin olduğunu da belirtmek isterim. Biz el ele vererek bulunduğumuz yere hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Belediyemize ile genel meclisimize, milletvekilimize teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim