Mutlu Çocuk Akademisi 2014/2015 Eğitim ve Öğretim Yılında eğitim alan minikleri coşkulu bir törenle mezun etti.
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında da sayısız başarılı etkinlikle adından sıkça bahsettiren Mutlu Çocuk Akademisi yine coşkulu bir mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende, salonu dolduran heyecanlı aileler ve misafirler hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşadılar.
Mutlu Çocuk Akademisi’nde okulöncesi eğitimlerini dolu dolu tamamlayan Hazırlık sınıfları, özenle hazırlandıkları mezuniyet töreninde göz kamaştırdılar. Seslendirdikleri şarkılar ve okudukları şiirlerin yanı sıra sergiledikleri Kafkas ve Karadeniz dansları ile minik kalpler büyük alkış topladılar.
Rengarenk kıyafetleri ve kocaman gülümsemeleri ile tüm salonu aydınlatan yeni mezunlar, Mutlu Çocuk Andı ve bayrak-flama devir teslim töreni ardından diplomalarını aldılar.
Sınıf öğretmenleriyle birlikte öğrencilere diplomalarını teslim eden okul kurucusu Zeynep Dümdüz Devrimsel, "Parmak izlerimiz gibi benzersiz ve birbirinden değerli çocuklarımız bilginin aydınlık yolunda geleceğe doğru ilerlediklerinde bizim izlerimizi taşımaya devam edecekler ve biz onların her zaman ikinci yuvası olarak kalmaya devam edeceğiz" dedi.
Hoşçakal Şiiri’ni okuduktan sonra diplomalarını alan öğrenciler büyük bir heyecanla keplerini havaya atarak bu özel günün coşkusunu doyasıya yaşadılar.
Editör: TE Bilişim