2015/2016 Eğitim Öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala Yalova Servis İşletmecileri Odası'da taşıma ücretlerine %6 oranında bir zam düşünüldüğünü açıkladı. 
Okulların açılması ile birlikte okul masrafları da gündeme geldi. Bu masraflar arasında en fazla merak edilen konuların başını ise öğrenci servislerine bu yıl ne oranda zam yapılacağı çekiyordu. Bu konuda bir açıklama yapan Yalova Servis İşletmecileri Odası Başkanı Arif Oktay Tunç, "Geçtiğimiz yıl en kısa mesafeye 140 TL civarında öğrenci taşıması gerçekleştiriyorduk. Bu yıl servis ücretlerine %6 gibi bir zam yapılması bekleniyor. Tarife kısa süre içerisinde onaylanır. Bu zam oranının uygulanması ile birlikte en kısa mesafeye öğrenci taşınması 165 TL civarında olacak" dedi. 
Eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıkları tamamladıklarını da sözlerine ekleyen Tunç, "Yeni eğitim öğretim yılına hazırız. Tüm üyelerimiz araçlarının bakımlarını, izin belgelerini tamamladı. Bu yıl da çocuklarımızı en güvenli şekilde evlerinden okullarına ve okullarından da evlerine taşıyacağız. Ailelerimizin gözü arkada kalmayacak. Zira aracımıza bine her çocuk o andan itibaren bizim çocuğumuzdur" diye konuştu.  
Editör: TE Bilişim