Altınova Belediyesi`nin davetlisi olarak, Vevobahis repeat scroll 0% 0% white;">Çocuk Festivali’ne katılan öğrenciler, Altınova Ormanlık alanına çam fidesi diktiler.

Ağaç dikme törenineAltınova Kaymakamı Gürkan Polat, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KTTC) Tatlısu Belediye Başkanı A. Hayri Orçan, Talısu Belediye Meclis üyeleri Muzaffer aydın ve Fikriye Yaman, Bulgaristan’ın Dve Mogili Belediye Başkan Yardımcısı Kremena Lyilenova, Yönetim Müdürü Aylin Yuseinova, Menejer Silviya Simoenova, Hemşire Rumyana Georgieva, Altınova Belediye Meclis üyeleri, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile öğrenciler katıldı.

Altınovalı, KKTC’li ve Bulgar öğrenciler, kendilerine ayrılan bölümlere çam fidelerini diktiler. Ardından her ülke birbirlerinin fidesine toprak attılar. Öğrencilerin oldukça sevindiği ve duygulu anların yaşandığı ağaç dikme töreninde protokol de hazır bulundu. Protokol üyeleri de ağaçlara toprak attılar.  Ağaçlara ilgili ülkelerin plakalarının da takılacağını söyleyen Başkan Oral, gelecek senelerde bu alanın genişleyeceğine dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim