Bisiklet dağıtımı için ilk tören Yalova Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Törene; Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Yılmaz, Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Nuray Tozlu, Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar, okul yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a sağlıklı nesiller yetiştirme adına yapılan organik ulaşım projesinden dolayı teşekkür etti.

“ÖRNEK OLACAĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yalova Belediyesi’nin projesine sahip çıkan öğrencilere teşekkür eden Başkan Koçal, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Sadece öğrencilerimiz için değil kentin çeşitli noktalarında halkımızın kullanımı için ücretsiz bisiklet noktaları hayata geçecek. Kimliklerini bırakan vatandaşlarımız ücretsiz olarak bisikletlerden faydalanabilecek. Sizler evinizden okulunuza bisikletle gelmek istediğinizi belirttiniz. Bizlerde kullanımınız için bu taahhütle bisikletleri ücretsiz olarak dağıtmaya devam edeceğiz. Halkımıza örnek olacağınız için teşekkür ediyorum”

BAŞKAN KOÇAL, YALOVA’DAKİ BİSİKLET SAYISINI AÇIKLADI

Bisiklet dağıtım törenlerinde açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Yalova’da bulunan bisiklet sayısını açıkladı. Toplam 17.100 bisikletin bulunduğu Yalova’da bisikletlerin günlük hayatta daha sık kullanılması için çalışmaların hızla devam edeceğini belirtti.

“BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLE BAŞKANLAR YOKTU”

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, konuşmasında Başkan Koçal’a teşekkür etti. Yurtman; “Bizim zamanımızda böyle belediye başkanları yoktu, biz sadece vitrinlere bakıyorduk. O sebeple çok şanslısınız. Bu vesileyle okulların bahçesini ve fiziki ortamları iyileştirmede bize her zaman yardımcı olan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaların devamını diliyorum. İnşallah artık bisikletlerinizle hem okulunuza hem de evinize geç kalmayacaksınız” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim