Çevre konulu gerçekleştirilen yarışmada ilköğretimde slogan kategorisinde ilk üçe giren öğrenciler Çınarcık İlköğretim Okulu’ndan 1.’liği E.Eren Çelik, 2.’liğiElif Oruçli, 3.’lüğü Sinem Balkaya aldı. Ortaokul resim kategorisinde de 1.’liği Neslihan Olcay , 2.liği Kerem Karataş (Teşv. Cumhuriyet Ortaokulu), 3.lüğü Z.Burcu Kandemir (H.Aydın Ortaokulu) aldı. Liseler arası şiir kategorisinde ilk üçte yer alan M.Kemal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden 1.liği Handan Baytekin,2.liği Ayşenur Peçe,3.lüğü H.Basri Sarıkaya aldı.

Yarışmaya katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür eden Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Sait Saral “ Sizler Çınarcık gibi mavi ve yeşilin bir arada olduğu doğayla bütünleşik çok güzel bir yerde büyüme şansına sahipsiniz. Bu güzelliğin kaybolmaması için hep beraber sahip çıkarak koruyabiliriz”  dedi.

Katılım gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Öner “Gerçekten de ilçemiz tabiat açısından güzel çeşitliliğe sahip, sizlerin duyarlılığı ile birlikte çevremize sahip çıkacağız “ dedi.Konuşmalar sonrasında dereceye giren öğrencilere hediye takdiminin yapılmasının ardından program sonlandı.

Editör: TE Bilişim