Yalova'nın da aralarında bulunduğu Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı illerdeki ormancılar tabanca atış eğitiminden geçirildi.
Yalova Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ormancılar Bursa'da gerçekleştirilen atış eğitimlerine katıldılar. Konuyla ilgili olarak Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise şu bilgiler paylaşıldı, "Orman Genel Müdürlüğü ile İçişleri Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme müdürlüklerinde kurum silahı verilen memur personel ile orman muhafaza memurlarına il ve ilçe Emniyet ve Jandarma Teşkilatınca silah eğitimi veriliyor. 

Bölge Müdür Vekili Hasan Bozan ve Bölge Müdür Yardımcısı Muhammet Karahan ve OZM Şube Müdürü Özden Açıcı’ nın da katıldığı eğitimler tüm personel tamamlanana  kadar Bursa Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonunda devam edecek. Eğitimde; silah bilgisi, taşıma, doldurma ve boşaltma, güvenli atış teknikleri, nişan alma, silah arızaları ve bakımı hakkında bilgiler verildi, silah atış talimi  uygulamalı olarak gösterildi" 

Editör: TE Bilişim