317 personelin çalıştığı ve adeta bacasız bir fabrika olan Özdilek Yalova AVM, 2017 yılında 3 milyon misafirini ağırladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdilek Yalova AVM İşletme Müdürü Serdar Temel, işletmeye giren vatandaşların sayısında her geçen yıl artış olduğunu söyledi.
Özdilek Yalova AVM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kafe Safahat’ta kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen organizasyonda Özdilek Yalova AVM İşletme Müdürü Serdar Temel, Mağaza Müdürü Yasin Bekar ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Gücen, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Özdilek Yalova AVM’ye olan ilginin yıldan yıla arttığını söyleyen İşletme Müdürü Serdat Temel, “Özdilek; 1967 yılında 30 metrekare perakende mağazası ile hizmet sektörüne, 1971 yılında ise 2 adet dokuma tezgahı ile dokuma sektörüne adım atmıştır. Günümüzde ise 14 AVM, 6 Hipermarket,
74 resmi Ev Tekstili Mağazası, 2 Otel ve 1 iş merkezi ile hizmet vermektedir. Önümüzdeki 2 yıl içinde de açılacak olan; Samsun, Merzifon ve Aksaray gibi noktalarla da hizmet kalitesi arttırılmaya devam edecektir. Özdilek AVM’ler geneline bakıldığında bugüne kadar gelinen noktada tam 70 milyon misafire ev sahipliği yapıldı. 317 personelimizle Yalova Özdilek olarak da 2016 yılına oranla 2017’de 3 milyon misafirimizi ağırlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.
Hafta sonları ortalama 25 bin kişinin Özdilek’e girdiğini söyleyen Müdür Temel, “Her geçen yıl müşteri sayımız artıyor. Özdilek Yalova’nın bacasız sanayisi oldu. Biz de vatandaşlarımıza hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyoruz” diye konuştu. Müdür Temel, günün anısına basın mensuplarına Özdilek havlusu ve sinema bileti hediye etti.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim