İl Özel İdaresi’nin makine parkı güçlendiriliyor. 37 tonluk paletli ekskavatör düzenlenen törenle hizmete alındı
Yalova İl Özel İdaresi’nin makine parkı güçlendiriliyor. Son olarak İl Özel İdaresi bütçesiyle Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla alınan 37 tonluk paletli ekskavatör, düzenlenen bir törenle hizmet vermeye başladı. 
İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen törene Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile meclis üyeleri katıldı. Düzenlenen törenle teslim alınan dev araç için bir de kurdele kesildi. Düzenlenen törende İl Özel İdaresi personeliyle bir araya gelen protokol, bir de kurban kesimine eşlik etti. AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, yeni makine ile kazasız belasız çalışma yapılmasını temenni ederek Yalova’ya hayırlı uğurlu olmasını diledi. 
İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ise makine hakkında bilgi verdi. Paletli ekskavatörün tam tamına 37 ton ağırlığında olduğunu söyleyen ve sürücü koltuğuna oturan Demirel, “37 ton ağırlığındaki paletli ekskavatörümüz İl Özel İdaremiz görev alanı içerisindeki hizmetlerden taş ocağında malzeme üretme, köy yollarının genişletilmesi ve sulama amaçlı yapılan göletlerde çalıştırılacak. Bu makine İl Özel İdaremiz bütçesinden Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla alınarak makine parkımız güçlendirilmiştir. Makine parkına katılan bu güçte ve kapasitedeki iş makinesi ile hizmetlerimiz daha hızlı ve ekonomik olarak götürülecektir. Yalova’mıza hayırlı olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim