Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan özel harekat polisi Zihni Bilek’in Altınova ilçesi Ayazma Köyündeki baba evini ziyaret etti. 
Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yöneticilerini evinde ağırlayan gazi Zihni Bilek’in babası ile uzunca sohbet edip moral verdi.  Aile tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan AK Parti İl Başkanı Öztabak, ziyarette yaptığı konuşmasında, en son teröristin etkisiz hale getirilinceye kadar silahlı mücadelenin devam edeceğini kaydederek, Ülke için mücadele eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilerken, yararlı gazilere ise acil şifalar diledi.
İl Başkanı Öztabak konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Gazimize ve ailesine büyük geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum. Biz de baba evine bir ziyarette bulunarak, ailesinin acısına ortak olmak istedik. Vatanı ve milleti için canını düşünmeden savaşmış ve vazifedeyken gerçekleşen hain bombalı saldırıda gazi olan özel harekat polisi Zihni Bilek’e minnetimiz sonsuzdur. Allah polisimizi ailesine bağışlamıştır. Bu topraklarda, Türk bayrağının altında başımız dik bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.”
Editör: TE Bilişim