Güleryüzlü profesyonel ekibi ile uluslararası kalite standartlarında hizmet sunarak, ‘Sağlıklı Estetik’ konusunu misyon edinen Dermoklinik Estetik ve Güzellik Merkezi, Yalova’da estetik anlamındaki ihtiyaca büyük oranda cevap veriyor.  

 Plastik ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Cem PAYASLI, Ankara Gazi Üniversitesi’nde Tıp Eğitimini tamamladıktan sonra, Kara Elmas Üniversitesi’nde Estetik ve Plastik Cerrahi üzerine ihtisasını tamamladı. Payaslı, İspanya’da ünlü estetik cerrah Op.Dr. Xavier De Benito ile estetik operasyonlara katılmıştır ve askı tekniği konusunda sertifika almıştır. 

Plastik ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Cem PAYASLI’nın yaptığı operasyonlar; Saç Ekimi, Burun Estetiği, Yüz Germe, Göz Kapağı, Kırışıklık Tedavisi, Göğüs Estetiği, Liposuction (Yağ Alma), Karın Germe, Kepçe Kulak Operasyonları, Botox-Dolgu Uygulamaları.

Op. Dr. Cem PAYASLI, Fevzi Çakmak Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. No: 82 Kat: 2 (Özel Yalova Hastanesi karşısı) adresinde, 811 50 51No.’lu telefonla hizmet veren Dermoklinik Estetik ve Güzellik Merkezi’nde haftanın belirli günlerinde hizmet vermektedir.  

 

 

Editör: TE Bilişim