Pazarcı esnafın en büyük sıkıntılarından biri olan ve dükkan sahiplerini özellikle yağışlı havalarda mağdur eden pazaryerinin çatısının değişimi ve düzenleme çalışmaları Yalova Belediyesi ekiplerince başladı. Yüklenici firmanın iş güvenliği önlemleriyle sürdürülen çatı inşaatında bazı dükkanlar kısım kısım kapalı tutularak çalışmaların en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrası pazaryeri ziyaretlerinde sık sık vurguladığı çatı sorununa çözüm bulacak çalışma, esnafında beğenisini kazandı.

İhalede 90 günde tamamlanması şartının konulduğu ancak daha kısa sürede tamamlanması için büyük çaba harcanılacağını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Her zaman sözümüzün arkasındayım. Pazarcı esnafımıza bir söz vermiştik. Yapacağımız acele işlerden bir tanesi de pazarcı esnafımızın en büyük sıkıntısı olan çatıyı yenilemekti. Çatının değişimi bugün itibariyle başladı. Dükkanlarda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için kısım kısım işyerleri kapalı tutulacak. Çalışmalar tamamlanmadıktan sonra pazaryerimiz daha modern olacak” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim