Yalova Perşembe Akşamı Bisikletçileri Derneği’nin 2.Olağan Kongresi hafta sonunda yapıldı. Derneğin Kurucu Başkanı Özlem Bayrı, bayrağı Caner Dinçer’e teslim etti. Tek listeyle gerçekleşen seçimde Caner Dinçer başkanlığında oluşan yeni yönetim, önümüzdeki üç yıllık dönemde görev yapacak.
Sardunya Kafe’de gerçekleşen genel kurul toplantısında Kemal Bayrı, Ömer El-Masri ve Şenay Metan divan kurulu üyeliklerini yaptı. 2013-2016 yılları arasında yapılan faaliyetlerle ilgili hazırlanan Faaliyet Raporu, gelir gider tablosu ve tahmini bütçenin okunarak yönetim kurulunun ibra edilmesi sonrasında seçime geçildi. Caner Dinçer başkanlığındaki yeni yönetim oybirliğiyle derneğin yönetimine seçildi.
PAB Yalova Gençlik ve Spor Derneği’nin yeni yönetiminde Caner Dinçer, Hakan Akar, Melih Öğrenim, Rafet Fethi Aydın, Mert Usta, Alpay Atalay ve Emre Sarıel yer aldı. Denetleme Kurulu ise Bülent Yüksekol, Orhan Bodur ve Murat Torlak’tan oluştu.
Kurucu başkan Bayrı veda konuşması yaptı
Derneğin Kurucu Başkanı Özlem Bayrı 2010 yılında Yalova’da ilk bisiklet turunu gerçekleştiren grubun bir çevre eylemiyle kurulduğunu hatırlatarak, 40 şehirdeki Perşembe Akşamı Bisikletçileri grupları arasında dernekleşen ilk ve tek oluşumun Yalova’da olduğunu belirtti. ‘Bisiklet Şehri Yalova’ misyonunun gelişmesi adına çaba gösterdiklerini ifade eden Bayrı, “Derneğimizin bu misyonunu devam ettirmesini diliyorum. Şimdiye kadar emek veren ve bundan sonra emek verecek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Derneğin yeni başkanı Caner Dinçer de devraldıkları bayrağı daha ileriye taşımak, bisikletle ilgili çeşitli projeleri hayata geçirmek ve bisiklet yollarıyla ilgili faaliyetlerde bulunmak istediklerini ifade ederek, eski yönetime teşekkür etti. PAB Yalova Derneği’nin Yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını ise ilk yönetim kurul toplantısında gerçekleştirecek.

 

Editör: TE Bilişim