Gözbebeğim Anaokulu öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla hazırlanan program ayakta alkışlandı. Minikler peygamberimize olan sevgilerini minik gönüllerinden gelen duygularla izleyenlere yansıttılar.
Gözbebeğim Anaokulu gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Programı ile Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)’in doğumunun miladi yıldönümünü kutladı. Programın açılış konuşmasını yapan okulun Kurucu Müdürü Melike Tosun, "Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatını uygulayan Gözbebeğim Anaokulu olarak  öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlamanın yanısıra,kendini güvende hisseden, milli ve manevi değerleriyle donanmış, mutlu çocuklar yetiştirmek birincil hedefimizdir"  dedi.
Ardından sahne alan minikler peygamberimizin doğumunu ve hayatını konu alan gösterileri ile izleyenleri manevi bir iklime taşıdılar. Peygamberimize duydukları sevgiyi minik gönüllerinden akan duygularla izleyenlere yansıtan anaokulu öğrencileri ayakta alkışlandılar. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen gösterileri AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, davetliler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

Editör: TE Bilişim