İşletmeciliğini Pınar Yimsek'in yaptığı Pınar Öğretmenin Etüd Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. Merkezin açılış kurdelesini  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, YTSO Başkanı Tahsin Becan, Ak Parti Yalova Milletvekili adayı İlker Karbuz ve Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder birlikte kestiler. 
Yalova'da öğrenim gören öğrencilere derslerinde yardımcı olmak adına açılan Pınar Öğretmenim Etüd Merkezi muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi. Siyaset, iş ve sanat dünyasından bir çok davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreni öncesinde konuşan Yalova Belediye Başkanı vefa Salman eğitimin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Salman, "Eğitim geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza verebileceğimiz en önemli zenginliktir. O nedenle eğitimi önemsiyoruz. Okul sonrası eğitim bu anlamda büyük bir önem taşıyor. Pınar Yimsek'i bu anlamda kutluyorum. Çocuklarımızın okul dışındaki eğitimlerinin de güçlü olması bu ülkenin geleceğinin de emin ellerde olacağı anlamına gelir" dedi.
Ardından merkezin açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, YTSO Başkanı Tahsin Becan, Ak Parti Yalova Milletvekili adayı İlker Karbuz ve Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder birlikte kestiler. İşletmeci Pınar Yimsek konuklarına etüd merkezini  gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yimsek, “Merkezimize 1. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrenci alıyoruz. Öğrencilerimiz, okul programlarına göre burada eğitim görüyorlar. Biz burada yarışan değil, öğrendiğinin farkında olan öğrenciler yetiştiriyoruz. Aynı zamanda çocuklara bilimi yaşatıyoruz. Profesyonel, güler yüzlü, öğrenci takibi ve birebir eğitim ile öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz. Etüt merkezimizde 5 tane dersliğimiz bulunuyor Açılışımıza katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yimsek, merkezlerinde 200 kişilik kapasite olduğunu dile getirerek şöyle devam etti:
“Etüt merkezimiz dershanelerden çok farklı bir yer. Öğrenciler ödev takipleri, yazılı sınav, sözlü sınav gibi okula dair tüm çalışmalarını burada görüyorlar. Dershanelerde öğrenciler belirli bir sınava hazırlanır, etüt merkezlerinde bir sınav hazırlığı yoktur. Etüt merkezleri daha çok çalışan anne ve babalara hitap ediyor. Milli Eğitim’den de ruhsatımız bulunuyor. Öte yandan etüt merkezimizde, drama, yüzme, zeka oyunları, deneme sınavları, fen-doğa etkinlikleri ve görsel sanatlar alanında derslerimiz de bulunuyor.”
Editör: TE Bilişim