Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilde asayişin sağlanması amacıyla denetimlerini ve operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan operasyonlarda Skunk adı verilen yeni nesil uyuşturucu madde ele geçirildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri il merkezi ve ilçelerde operasyonlarını ve denetimlerini ara vermeksizin sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda da en büyük darbeyi uyuşturucu madde satıcıları ve uyuşturucu kullanıcıları alıyor. Yalova merkezde yapılan operasyonda ise halk arasında Bonzai olarak adlandırılan Sentetik Kanobinoid ile yeni nesil uyuşturucu olarak adlandırılan Skunk ele geçirildi. Olaylar asayiş bültenlerine ise şu şekilde yansıdı; "Görevlilerimizce yapılan çalışmalarda, A.F.M., O.A., O.Ç., S.K. adlı şahısların üzerinden (2,44) gram sentetik kannabinoid ve (1,40) gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Bayır mahallesinde görevlilerimizce yapılan çalışmalarda, G.T. adlı şahsın üzerinden (1,2) gram skunk maddesi ele geçirilmiştir"
364 araç kontrolden geçti
Ayrıca trafik kontrollerine de devam ediliyor. Bu kapsamda hatalı sürücüler de yasanın öngördüğü cezai müeyyidelere çarptırılıyor. İlde yapılan trafik denetimlerinin sonuçları ise bültenlere şöyle yansıdı, " Şehir içi ve Bölge Trafik ekiplerince (364) araç kontrol edilmiş olup, trafik kurallarını ihlal eden (73) araç sürücüsüne cezai işlem uygulanmış, (6) araç trafikten men edilmiştir. Son 24 saat içerisinde il genelinde ekiplerimizin yapmış oldukları uygulamalarda; haklarında adli makamlarca yakalama müzekkeresi bulunan (2) şahıs yakalanmıştır"

 

Editör: TE Bilişim