PTT 177. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. İşletmeye gelen 177. müşteriye ise çeşitli hediyeler verildi.
PTT'nin kuruluşunun 177. yıldönümü kutlamaları, PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya'nın Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ı makamında ziyaret etmesi ile başladı. Ziyarette PTT'nin hizmetleri konusunda Yılmaz'a bilgiler verildi. Ardından işletmede basın mensupları ile bir araya gelen PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya PTT'nin hizmet kalitesinin ve çeşitliliğinin hızla geliştiğini dile getirdi. PTT'nin 18 şube ile vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Kaya, "Hizmet ağımızı kısa süre içerisinde daha da yaygınlaştıracağız. Şu anda 18 olan şube sayımızı 20'ye çıkartmak istiyoruz. Şu anda her işlemi PTT şubeleri kanalıyla gerçekleştirebilir" dedi.
Yalova Kargo'da lider iller arasında
PTT olarak bir çok alanda hizmet verildiğini ancak kargo gönderilerinin artışı konusunda geçen yıllara oranla çok ciddi bir artış yaşandığını dile getiren Kaya, "2017 yılının ilk 9 ayında şu ana kadar 226 bin adet gönderiyi alıcılara ulaştırmışız. Bu konuda ülkedeki lider iller arasındayız. Yine PTT Bank aracılığı ile yapılan işlemlerde de 1 milyon işlemle öndeyiz. Bu yıl sonuna kadar 1 milyon işlemi bulacağız" diye konuştu.
e-PTT AVM'ye ilgi artıyor
Öte yandan PTT hizmetleri arasında yer alan e-PTT AVM hizmetine olan ilgi de artıyor. Konuyla ilgili bilgi veren PTT Yalova Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya, "e-PTT AVM'ye olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Burada gerek firmalara ve gerekse kişiler güvenli bir ticaret ortamı sunuyoruz. e-PTT AVM'de yapılan alışverişlerde ulaştırma işi de yine PTT tarafından hızlı ve güvenli bir biçimde sağlanıyor" diye konuştu.
176. müşteriye hediye
PTT Yalova Şubesine gün içerisinde işlem için gelen 177. müşteriye de ödüller verildi. Ahmet Yalçın isimli şanslı müşterinin hediyelerini PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya sundu. 177. müşteri olmanın ve PTT'nin kuruluş yıldönümünde hediye almanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Yalçın, "Kendisinin emekli olduğunu belirten şanslı müşteri ise, "PTT'nin sunduğu hizmetlerden son derece memnunum. Burayla çalışmayı sürdürmekte de kararlıyım. PTT'nin kuruluş yıldönümünde 177. müşteri olmaktan da büyük mutluluk duydum. Allah PTT'yi daha nice senelere ulaştırsın" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim