PTT Yalova Başmüdürü Derviş Gökdoğan PTT Genel Müdürlüğü tarafından Yalova'ya 10 adet motosiklet gönderildiğini duyurdu. Hız ve kalite unsurlarından ödün vermeden iletileri vatandaşlara ulaştırmayı hedef edinen PTT'nin bundan sonra bu görevini daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğini söyledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan PTT Yalova Başmüdürü Derviş Gökdoğan, "PTT  A.Ş.; olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız; yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti Ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektedir.

Bu kapsamda; posta ve kargo taşımacığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup Ülke genelinde bulunan PTT A.Ş: Başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir.

Hizmete verilen yeni motosikletler; müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş: imajına da yakışır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptirler.

Söz konusu motosikletlerden 10 adeti Yalova PTT A.Ş. Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup, Yalova İlimizde yaşayan tüm halkımızın posta ve kargoların taşınması hizmetinde kullanılacaktır.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde vatandaşlarımızın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtir, alımı yapılan yeni motosikletlerimizin halkımıza hayırlı olmasını dileriz" dedi. 

Editör: TE Bilişim