Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ramazan ayının en güzel geleneklerinden biri olan iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Hafta sonu kentimizde görev yapan din görevlileri ve Seyrantepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Salman, Yaşar Okuyan’ın öncülüğünde gerçekleşen iftar yemeğine de iştirak etti.
Ramazan ayı başında yalnızca protokol üyelerinin katılımıyla yapılan iftar yemeklerine katılmayacağını belirten Başkan Salman, her akşam vatandaşlarla iftarda bir araya geliyor. “Ramazan paylaşmaktır” diyen Başkan Salman hafta sonunu da aynı tempoda geçirerek, geleneği bozmadı. 
Din Görevlileriyle İftar Geleneksel Hale Geldi
İlk olarak kentimizde görev yapan din görevlileri ile iftarda bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Sizlerle iftar açmayı her yıl geleneksel hale getirdik ve aynı şekilde sürdüreceğiz” dedi. Başkan Salman iftar sonrasında Yalova Belediyesi tarafından hazırlatılan seccadeleri din görevlilerine takdim etti.
Yaşar Okuyan’la İftarda Buluştular
Yalova’nın il olduktan sonra ilk Milletvekillerinden ve ilk bakanı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan’ın öncülüğünde her yıl tertiplenen iftar yemeğine Başkan Vefa Salman da iştirak etti. “O, Yalova’nın abisi” diyen Başkan Salman; “Zorlu bir sağlık süreci geçirdi. Çok şükür sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor. Onun sağlığına kavuştuğunu görmek hepimiz adına mutluluk verici” dedi.
Seyrantepe Sakinlerine Konuk Oldu
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman iftarda Seyrantepe Mahallesi’nde düzenlenen iftara konuk oldu. Tayfur, Ferdi Çetin kardeşlerin organize ettiği iftar yemeğine mahalle halkıda yoğun ilgi gösterdi. Başkan Salman iftara eşi Dilek Salman, annesi Halide ve babası İhsan Salman ile birlikte katıldı. İftar sonrasında mahalleliler ile sohbet eden Başkan Salman, mahallenin en büyük sıkıntısı olan su sorunun bu yıl tamamen ortadan kaldırılacağını belirtti. 

Editör: TE Bilişim