Ramazan akşamlarının buluşma noktası Ramazan Şehri her akşam farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hafta sonu, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği(BAL-GÖÇ) tarafından düzenlenen Balkan Gecesi’nde coşku doruğa çıktı. Balkan müzikleri ve halk oyunlarıyla renklenen gecede Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da Balkan ezgilerine eşlik ederek yöresel oyunları oynadılar.
Balkanlara ait yöresel halk oyunları ve sahne gösterileriyle başlayan Ramazan Şehri etkinliği, Balkan müziklerinin söylenmesiyle devam etti. Birbirinden hareketli müziklerin çalındığı gecede yöresel oyunları oynayan vatandaşlara Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce de eşlik etti.
Yalova BAL-GÖÇ üyeleri tarafından ikram edilen Balkan mutfağının yöresel lezzeti Deli Orman (Dızmanası) Pidesi’ni tadan Vekil İnce ve Başkan Salman organizasyona katkılarından dolayı Yalova BAL-GÖÇ Derneği Başkanı Lütfi Özgür’e teşekkür çiçeği takdim ettiler.  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da Muharrem İnce’ye isminin yazılı olduğu çini tabağı hediye ederek katılımından dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim