Yalova Belediyesi bünyesinde bulunan tesislerin yenileme ve eksiklerini tamamlama çalışmaları devam ediyor.  Kentimizde düzenlenen birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM)’nin otopark sorunu yeni düzenlemeyle ortadan kaldırıldı.
Kentimizde kültür, sanat performanslarının gerçekleştirildiği mekan olma özelliği ile öne çıkan Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nin park yeri sorunu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatıyla çözüme kavuştu.
Kültür Merkezi’nin sahip olduğu geniş alana rağmen verimli kullanılamadığını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman konuyla ilgili açıklamada bulundu: “Kentimizde düzenlenen etkinliklerin neredeyse tamamına yakınına ev sahipliği yapan RDKM’nin eksikliklerinden en önemlisi araç park sorunuydu. Geniş alana sahip olmasına rağmen otopark bu bölgede düşünülmemiş. Küçük bir dokunuşla burada yeniden bir düzenleme yaptık ve 50 araçlık otopark yeri oluşturduk. Etkinlik günlerinde çile haline dönüşen araç park ve trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmış olduk. RDKM yeni otopark alanı ile artık daha etkin kullanabilecek. Belediyemize ait tesislerin eksiklerin giderilmesi ve modernize edilerek halkımıza daha kaliteli hizmet sunulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Editör: TE Bilişim