Renkler, “Artık beklentimiz 25 Binlik Plandaki hükme uyan bir planlama yapılmasıdır. O zaman o planı yapanlara da, ilgili belediyesine de, onaylayan bakanlığına da teşekkür ederiz” dedi.

“BEKLENTİMİZ 25 BİNLİK HÜKMÜNE UYGUN PLAN YAPILMASI”

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mahmut Renkler ve Mimarlar Odası Başkanı İsmail Hakkı Gültekin, yaptıkları ortak açıklamada, Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkür etti. Başkan Renkler, “Milletvekilimin Yalova’ya bir Yalova milletvekili olarak vermiş olduğu güzel bir müjdedir. Kendi adıma, odam adına, Yalova’da yaşayanlar adına, kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ve meslek odaları olarak, Yalova’nın hayrına bu tür bütün gelişmelerde kendisinin yanında yardımcı olacağımızı kendisine iletiyoruz. Ama tekrar aksi bir durum söz konusu olduğu zaman, yine Yalova’nın hayrına iş yapacağına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte ne olur, şu anda orada iptal edilmiş bir plan var.

Bir an önce Yalova’nın yararına olabilecek şekilde; kirli, çevreyi kirletici, yanıcı, patlayıcı ve benzeri maddelerin depolanmayacağı şekilde; 25 Binlik Çevre Düzeni Planı’na konulan hükme İmajbet uyan bir planlama yapılır, biz de o planı yapanlara da, ilgili belediyesine de, onaylayan bakanlığına da teşekkür ederiz, beklentimiz odur. İnşallah öyle de olacaktır” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim