Yalova Gençlik Merkezi tarafından Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen Sanat Atölyesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen resim kursları büyük ilgi görüyor. Kurslara katılan kursiyerlerin eğitmenleri ile birlikte yaptıkları çalışmalar ise göz dolduruyor. 
Yalova Gençlik Merkezi açtığı kurslarla genç neslin yetenek ve becerilerinin geliştirilmesinde önemli bir görev üstleniyor. Bu kapsamda Sanat Atölyesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen resim kursları da çocuk ve gençlerin ilgisini görüyor. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşen kurslara katılan kursiyerler eğitmenleri ile birlikte resim çalışmaları yapıyorlar. Resim çizme tekniğini ve bir resim çizerken nasıl bir bakış açısı ortaya koyacaklarını öğrenen kursiyerler buradan yola çıkarak çizdikleri resimlerle de göz dolduruyorlar. 
Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül açılan kursların gençlerin ilgi alanlarına göre belirlendiğini belirterek, "Gençlik merkezi olarak gençlerimizin becerilerini geliştirmek için yoğun bir çalışma ortaya koyuyoruz. Açılan kursları belirlerken de gelen talepleri ve gençlerimizin ilgi alanlarını ön plana alıyoruz. Sanat Atölyesi çalışmaları kapsamında başlatılan resim kursumuzda oldukça büyük ilgi gördü. Gerek gençlerimize ve gerekse çocuklarımıza eğitmenlerimiz tarafından bir resmin nasıl çizileceği. Bu çalışma yapılırken nelere dikkat edileceği en ince detaylarına kadar anlatılıyor. Ardından belirlenen konulara bağlı yapılan resim çalışmalarında artılar ve eksiler masaya yatırılıyor. Kursumuzun gördüğü ilgi kadar genç ve çocuklarımızın ortaya koydukları gelişimi gözlemlemek de bizleri çok mutlu ediyor" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim