Rotary Türkiye, dünyada her yıl milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekletiriler Rotary Günü’nün üçüncüsünü Yalova’da gerçekleştirdi.
Rotary’i geniş kitlelere tanıtmak ve kulüplerin yaptığı gönüllü çalışmalar konusunda bilgi vermeyi amaçlayan Rotary Günü  gerçek bir şenlik havasında gerçekleşti. İstanbul’dan ve Yalova'dan çok sayıda davetlinin katıldığı  Rotary Günü’nde folklor, bale gösterileri ve konserin yanısıra çeşitli turnuvalar organize edildi. Etkinlikte konuşan Yalova  Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, "Rotary Türkiye desteğinde Yalova da ilki gerçekleşecek Engelsiz Cafe'nin çalışmalarına başladık. Bu cafe ile engelleri beraber asacağımıza inanıyoruz.  Rotary ve emeği gecen herkese teşekkür ederiz. Rotary Türkiye'nin çalışmalarına daha çok daha katkı sunmaya devam edeceğiz " dedi. Rotary Türkiye Başkanı Mehmet Sabri Görkey  ise Yalova Belediyesi'ne teşekkür ederek Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'e desteklerinden ötürü   bir plaket sundu.
Rotary Türkiye’nin önemli projelerinden biri olan ve Yalova’da hizmet verecek Down Sendromlu gençlerin görev alacağı Engelsiz Cafe projesinin tanıtımını izleyen misafirler ayrıca  Kent Müzesi ile Yürüyen Köşkü de etkinlik kapsamında ziyaret etti. 
Editör: TE Bilişim