Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman Çınarcık-Koru Sahil Yolu projesinin 2017 yılı yaz sezonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
Koru ve Çınarcık'ın sahilden birleşmesini sağlayacak olan Çınarcık-Koru Sahil Yolu projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaman projenin Koru tarafının tamamlandığını en kısa sürede Çınarcık tarafının da tamamlanması için çalışmaya başlanacağını söyledi. Yaman, "Sahil yolu projesini de hızla sürdürüyoruz. Koru belediyesine ait bölüm tamamlandı. Kısa süre içerisinde Çınarcık Belediyesi de kendi sorumluluk alanında ki yeri tamamlayacak. Projenin 2017 baharında tamamen bitirilmesini hedefliyoruz. Önümüzdeki yaz sezonunda tatilcilerimiz de vatandaşlarımız da Çınarcıktan Koruya kadar sahilden yürüyerek gelebilecekler. Bu proje Çınarcık ve Korunun sahilden birleşmesi anlamına da geliyor" dedi. 
Yaz sezonunun çok hareketli geçtiğini belirten Yaman bayram süresinde de rekor sayıda turisti Koru'da ağırladıklarını belirtti. Bunda Osmangazi Köprüsü'nün geçişlerinin ücretsiz olmasının büyük bir etkisi olduğuna da değinen Yaman açıklamasını şöyle sürdürdü, "Sezonda hiç yaşamadığımız bir yoğunluk yaşıyoruz. Çınarcık Belediyesi ile koordineli bir çalışma ile her hangi bir sıkıntı da yaşamıyoruz. Çöp sorunu özellikle bayram sürecinde önemlidir. Onu da ortaklaşa çözdük" 
Editör: TE Bilişim