Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Termal Kaymakamlığı görevine atanan Murat Büyükköse'yi makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 
Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Kadıköy Belediye Meclis üyesi Mustafa Ünver'i makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Büyükköse Kadıköy'ün tarımsal faaliyet ve özellikle çiçekçilik konusunda ilin önemli üretim merkezlerinden birisi olduğunu dile getirdi. 
Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ise Termal Kaymakamı Murat Büyükköse'ye beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Özellikle beldenin ilçe olma yönünde attığı adımlardan da bahseden Şahin, "Beldemiz artık ilçe olmayı hak eden bir noktaya geldi. Bu nedenle bizimle birlikte ilçe olma talebi bulunan belediyelerle birlikte hareket etmeye başladık. Ankara'da konuyla ilgili görüşmeler yaptık. Ancak araya 7 Haziran seçimi ve sonrasında 1 Kasım seçimi girdiği için konu bir süredir askıya alındı. Bundan sonraki süreçte yeniden ilçe olmaya yönelik çalışmalarımızı hızlandırmak istiyoruz" dedi. 
Beldede belediye olarak yapılan çalışmaları da anlatan Şahin, yol yapımından, dere ıslah çalışmasına kadar bir çok alanda hizmet ürettiklerini. Yapılan çalışmalarla beldenin çehresinin her geçen gün değiştiğini söyledi. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin Kaymakam Büyükköse'ye görevinde de başarılar dileyerek beldeye davet etti. Şahin'in kendisini beldeye davet etmesi sonrasında ise Termal Kaymakamı Murat Büyükköse ilk fırsatta iade-i ziyaret için Kadıköy'e geleceğini belirtti. 
Editör: TE Bilişim