Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova Güç Birliği'nin toplantısına katılarak ilde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Yalova Güç Birliği Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ağırladı. Birlik Başkanı İlhami Başkan tarafından karşılanan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ildeki yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Salman, "Bu belediye meclisinde bir karar aldık. Karar Yalova'da bir milat değerinde. Turizm alanında bölgeye yatırımcı çekebilmek için en az 4 dönüm olmak kaydı ile bölgeye yatırım yapacak olanlara 19/50 emsal veriyoruz. Oysa konutlarda bu emsal 12/50. Yani yatırımcılara cazip imkanlar sunuyoruz. Yine ilimize bir kongre merkezi kazandırmak adına Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nun kapatılması için planlama yapıyoruz. Öte yandan şehrin hakim bir noktasına Ankara'da ki Ata Kule benzeri 360 derece dönebilecek bir restoran ve kafeterya yapmak istiyoruz. Yalova'nın güzelliklerini dışarıdan gelenlere göstermek zorundayız" dedi. 
Yalova Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan'da Yalova adına yapılan her çalışmaya birlik olarak gereken desteği vereceklerini dile getirerek çalışmalarından dolayı Yalova Belediye Başkanı vefa Salman'ı kutladı. 
Editör: TE Bilişim