Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi Şubat Ayı Birlik Toplantısına katıldı. 
Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi Şubat Ayı Birlik Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye meclis üyeleri Başar Şahin ve Sinan Giray ile Terminal Müdürü Yavuz Bingöl'de katıldı. Burada söz alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Alevi vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Yalova'da bu sıkıntıların, ihtiyaçların giderilmesi için belediye imkanları çerçevesinde bugüne kadar elimizden gelen her şeyi yaptığımız gibi bundan sonraki süreçte de yapmayı sürdüreceğiz" dedi. 
Öte yandan Yalova Belediye Meclis üyesi ve aynı anda da Cem Vakfı Başkanı olan Sinan Giray'da yapımı devam eden Yalova Cem ve Kültür Merkezi'nin çalışmaları hakkında Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi üyelerine bilgiler verdi. 
Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve belediye meclis üyelerini 22 Şubat 2016 Pazartesi günü Kopuz Düğün Salonu'nda sanatçı Arzu Şahin'in katılımı ile  gerçekleştirilecek olan geceye davet ettiler. 
Editör: TE Bilişim