Muhtarlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiren Yalova Muhtarlar Derneği bu kapsamda Yalova Belediye Başkanı vefa Salman’ı da ziyaret etti. Salman konuklarını belediye encümen salonunda ağırladı. İldeki mahalle muhtarları adına Salman’a kendilerine bugüne kadar verdiği destekten dolayı teşekkür eden Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, “Muhtarlar olarak mahallelerimizde ki sorunların ortadan kaldırılmasında, ihtiyaçların yerine getirilmesinde belediyemiz ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu noktada bizden desteğini hiç esirgemeyen Yalova Belediye Başkanı vefa Salman’a da yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Yalova Belediye Başkanı vefa Salman ise muhtarların yerel yönetim sisteminin en önemli dişlilerinden birisi olduğunu dile getirdi. Salman, “Muhtarlarımız halkın devletle ilk buluştuğu noktadır. Yani devlete açılan kapı muhtarlardır. O nedenle çok önemli bir görev üstlenirler. Yerel yönetim sistemindeki bence en önemli dişliler de yine muhtarlarımızdır. Zira görev yaptıkları mahallelerde halkla birebir diyalog halinde olan kişiler muhtarlardır. Ben belediye ile koordineli bir çalışma ortaya koydukları için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor ve Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.
Ardından muhtarlarla bir süre daha görüş alışverişinde bulunan Salman günün anısına muhtarlara çeşitli hediyeler de sundu.

Editör: TE Bilişim