Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam Vergisi’nin 2. taksidinin ödeme süresinin dün sona ermesi nedeniyle hafta sonunda da açık tutulan belediyenin mesai yapan personelini ziyaret ederek çikolata dağıttı. 
Yalova Belediyesi veznelerini Cumartesi ve Pazar günü de açık tutularak Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam Vergisi’ni ödemek isteyen vatandaşların mağdur olmaması için mesai yaptı. Hafta sonunda da çalışan belediye personeline ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'dan jest geldi. Salman Pazar günü belediyeyi ziyaret ederek çalışan personelle sohbet etti. Yanında getirdiği çikolataları mesai yapan personele ikram eden Salman, "Sizler vatandaşlarımızın Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam Vergisi’nin 2. taksidinin ödeyemeyip mağdur olmaması için bugün tatil yapmadınız ve çalışmayı tercih ettiniz. Sizlere bu özverili davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 
Salman sadece personelle değil vergilerini ödemek için belediyeye gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar belediye veznelerini hafta sonunda da açık tutan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a teşekkür ettiler. 
Editör: TE Bilişim